Falsa Lumina Alba și reconstrucția astrala

Dizolvarea straturilor de tehnologie negativa pe măsură ce aceasta este dezvăluită și scoasa în evidenta, este un proces în plina desfășurare accelerata. Nu numai că ne sunt arătate device-urile exotice ca produse ale unor inteligente avansate, dezvoltate și extrem de interferate de Întuneric, dar descoperim tot mai mult că adevărata dimensiune a manipulării și sclavizarii conștiinței este cu mult mai mare decât am fi crezut și depășește limitele unei imaginații bolnave aflate în slujba Răului Absolut.

Falsa Lumina Alba este produsul unei tehnologii non umane anorganice instalata în Planul Astral, denumita Matricea Falsei Ascensiuni se prezinta sub forma unui curent de lumina alba falsa( sau ceea ce se cunoaște ca fiind Falsa Conștiință Christica folosita de Spiritul Impostor) special “setat” să poată proveni și să poată fi manipulat din zona dimensiunilor inferioare ale Matricii Sufletului. Acest curent de lumina alba falsa creează o țesătură complicata de implanturi și tehnologie bio- neurologica de mind control cu impact asupra sufletului, corpului și mintii ființelor umane, folosind în acest scop unde de frecventa joasa.

Ea permite ca în Planul Astral să fie utilizate inserții holografice și software-uri de genul Armaggedon sau Horseman Pulsating. Daca despre software-ul Armaggedon am mai menționat unele detalii, despre Horseman Pulsating nu s-a menționat încă nimic.

Denumirea este o referire la Cei patru Călăreți ai Apocalipsei, prezentata în Biblie, în fapt este vorba de rețele de camp inversat ce au fost implantate în corpul planetar ca suport al software-ului Armageddon și care generează impulsuri de soc electrostatic expediate în cele patru puncte cardinale( NESW) și prin sistemul Leylines. Prin acțiunea lor ele induc sau influențează diverse frecvente asupra grupurilor de populație pentru a produce cataclism, frica, terorism și alte dezastre.

Percepția populației intens programata religios a suprapus efectele acestor acțiuni peste noțiuni ca Războiul, Foametea și Moartea pe pământ. Aceste rețele Horseman au fost permanent legate de implanturile de crucificare și astfel pulsurile au generat elemente distructive în corpul uman și cel planetar. Aceste efecte se simt ca și cum socul electromagnetic ar fi “pulsat”în zone demografice sau masa terestra, provocând traume locuitorilor sau generând drame prin manipulare. După cum menționam în articolul trecut, implanturile de crucificare sunt în curs de extragere, însă chiar fară legătura cu ele, aceste rețele Horseman Pulsating pot fi încă folosite, fapt care s-a remarcat deja. Acțiunile lor se reflecta în unele evenimente “fabricate” ce afecteaza mase mari de populație ce pot fi împinse către șocuri ale sistemului nervos sau supraîncărcarea mentalului cu gânduri obsesive despre boli sau comportamente de frica. Deasemenea aceste rețele au blocat integrarea transmisiilor actuale intergalactice de plasma-curcubeu și în același timp au direcționat secvențe de simptome ale unor afecțiuni virale, vizat fiind plexul solar, cu efecte puternice asupra intestinului gros și al celui subțire. Au fost produse inflamații, erupții cutanate, stres hepatic/vezica biliara toate acestea pentru a provoca răspunsuri autoimune în masa.

Pe ansamblu este vorba de o acțiune de suprimare a Conștiinței umanității, în special în aceasta perioada de tranziție, spre a forța către reincarnări în zonele inferioare ale câmpurilor de timp, acest lucru fiind văzut că o “reciclare a sufletului” pentru a crea o populație de “albine lucrătoare”supusa entitatilor parazite de aici și din afara planetei.

Falsa Lumina Alba întrerupe conexiunea pe verticala cu nivelurile spirituale superioare și accesul la corpurile spirituale, blochează accesul la Conștiința organica a lui Christos și este, în general, o structura energetica ce imita Conștiința Christica prin manipularea sa de către Agenda Negativa, mind control și Comportamentul Arhonic de Înșelătorie. Când implanturile existente în Matricea Sufletului nu sunt îndepărtate, o persoana poate avea o conexiune anorganica printr-un fals ombilic deasemenea anorganic cu Planul Astral. Va fi posibila o legătură cu aceasta Falsa Lumina Alba în scopul îndepărtării corpului spirit/suflet astfel încât să poată fi dirijat după terminarea vieții către tunelul de lumina alba ce-l va trimite către Planul Astral pentru “reciclare”. Odată ajuns în acest plan, singura opțiune pentru reincarnare va fi doar în liniile temporale 3D, dimensiunea cea mai digresata în evoluția spirituala, de aici și denumirea data Pământului de “planeta închisoare”.

Ombilicul Fals este o distorsiune implantata în Plexul Solar care blochează conștiința de la a experimenta experiența divina 5D și conexiunea spirituala. El este responsabil pentru incarnările repetate și menținerea conștiinței în Planul Astral. Pentru majoritatea populației nu a existat o pregătire referitoare la ceea ce se va întâmpla după terminarea vieții și deci nu s-a menționat că se poate ajunge la nivelul unde duce sistemul personal de credințe și implicit conștiința vibrationala. Astfel au putut profita controlorii agendei negative, provocând reveniri repetate în planul astral. De aici s-a putut dirija revenirea în planul terestru 3D repetând multe din problemele karmice de boala, trauma și degenerare. A fost provocata astfel o acumulare karmica imensa a carei emergenta în zona corpurilor a produs boli, disfuncții, distrugerea geneticii și multe daune Corpului de Lumina al oamenilor.

Însă aceasta regresie karmica, reincarnare-reciclare, este pe punctul de a se încheia, o mare parte a arhitecturii energetic/holografice este în curs de vindecare iar aceasta include și o reconectare prin adevăratul “ombilic “al Corpului de Lumina.

Existenta în “panoplia”controlorilor a Falsei Lumini Albe aduce în conștiință celor treziți conceptul de Ascensiune Falsa. Cum se poate deturna ideea unei Ascensiuni organice în favoarea unei înșelătorii confecționată în scopul menținerii controlului ? Ea se adresează în primul rand celor care nu doresc să cunoască adevărul, să nu se confrunte cu propria umbra, pentru a evita durerile și să nu recunoască existenta unor agende ale Întunericului. De aceea exista acest program care poate fi realizat pentru categoria de populație ai carei membri au motivații prin care sunt supuși unui control aproape acceptat. Sunt folosite implanturi de confort care induc dorința de a fi în zone de confort și deasemenea, câmpuri de frecvente care vor crea o rețea ce îi va menține pe oameni într-o falsa senzație de “libertate”în aceste zone. Cât timp oamenii sunt ținuți “la locul lor”și cred că sunt “liberi”ei nu-i vor contesta niciodată pe controlori referitor la suveranitatea personala.

La un anume nivel, acești controlori pot prezenta lucruri frumoase, ademenitoare, anumite tehnologii care “ne pot salva de noi înșine”. Mai departe, pe măsură ce aceste programări prind la populație, ei se pot prezenta ca ființe divine sau Inteligente Avansate. Vor putea stimula dorința multora de ajunge la acel nivel, mulți dorind să se identifice cu aceasta categorie de personaje “superioare”.

Astfel, oamenii vor putea fi deturnați cu ușurință, uitând că de fapt adevărata evoluție este cea organica, a unei Ascensiuni reale bazata pe o conexiune cât mai puternica cu Conștiința lui Christos. Ei își vor ceda suveranitatea pentru dorințe iluzorii care îi pot conduce către situații din care nu pot ieși decât printr-o schimbare masiva de percepție a propriei realități. Este important deci ca în permanenta să ne păstram Suveranitatea Sinelui și Libertatea adevărată a ființei noastre, să păstram Forța Vieții și să ne sporim puterea personala știind că noi suntem Dumnezeu. În același timp, vom sta departe sau ne vom delimita de orice ne drenează sau absoarbe energia, ne vrea ca închinători/adoratori sau pretinde putere asupra noastră.

Dar toată aceasta situație este o imagine care se găsește acum în plina schimbare, caci după cum spuneam, toată arhitectura energetica negativa este într-un proces de dizolvare și reconfigurare spre restabilirea echilibrului la nivelul corpului planetar cu toate aspectele sale. Eliminarea sistemului de reciclare karmica având ca suport Planul Astral atrage după sine deja o reconstrucție a acestei zone dimensionale. Concret, eforturile forțelor pozitive s-au extins spre nivelul de realitate al Planului Astral întrepătruns cu liniile temporale ale Matricii Sufletului.

A fost relevata astfel folosirea arhitecturii artificiale negative pentru recoltarea de Loosh și menținerea omenirii într-o sclavie a sufletului prin infiltrarea unor sisteme ideologice potrivite, prin intermediul unor organizații. Ele sunt grupate în structuri organizate extinse cum ar fi corporații, biserici, spitale, institute medicale, tehnologie internet, companii farmaceutice și multe alte instituții ce sunt folosite pentru a controla conștiința colectiva umana prin percepțiile realității din planurile astrale 3D. Ceea ce a fost dezvăluit este că aceleași structuri organizaționale masive, grupate în megacorporatii care exista în planul 3D au o organizare ÎN OGLINDA în planul astral, fiind conduse de controlori umani și non -umani care centralizează puterea spre înrobirea totala a populației de suprafață.

Aceasta recenta descoperire a schimbat strategia forțelor pozitive care au trecut la misiuni de recunoaștere pentru identificarea, localizarea și recuperarea aspectelor organice ale straturilor matricii sufletului și a liniilor temporale corespunzătoare, scopul fiind eliberarea a cât mai multor ființe umane și începerea vindecării lor spirituale. Se întâmplă ca în prezent mulți oameni trec printr-o gama de simptome datorate acestui proces de vindecare, în care straturile matricii sufletului sunt curățate, detoxifiate și reintegrate în stația actuala de identitate a planului material terestru. Cu acest prilej sunt scoase la suprafață experiențe de falsa moarte, pe măsură ce personalitățile și stațiile de identitate ale Matricii Sufletului sunt desprinse din aceste structuri și organizații artificiale și repuse în spatiu și timp.

Datorita acestor acțiuni apar efecte pozitive, cum ar fi apariția rapida a detoxifierii și purificării de urmările miasmelor din planul astral cauzate de afilierea identității individuale la diferite sisteme de credință ce au implicat sclavia sufleteasca prin adorare, spălare a creierului sau alte forme de mind control structurate pe narațiunea Stăpân-Sclav. Ca urmare, aceste narațiuni stăpân-sclav sunt dizolvate în Planul Astral, în același timp cu îndepărtarea legăturilor sufletești și schimbarea plasării cordonului-de-argint pentru conectarea corecta a energiilor astrale în corpul fizic.

Reconstrucția planului astral dezvăluie modul cum impostorii astrali au putut înșela și induce indivizii umani în eroare. Paleta utilizării acestora ca parte a războiului informațional este destul de extinsa și sofisticata. În general, ei se deghizează sub un nume sau o semnătură energetica noua furata din identitatea reala și prin asta este distorsionata sau deturnata semnificatia inițială.. De regula, un impostor astral este o persoana sau entitate care se preface a fi altcineva și de multe ori folosește o anume tehnologie pentru a-și ascunde identitatea reala. S-a creat deja o problema majora, grava și complexa pentru omenire prin aceasta confruntare cu impostori, clone, identități furate și cei care fura aceste identități, într-un cuvânt toți acei care își rulează agendele non umane pentru a menține sclavia conștiinței în multiple dimensiuni. Exista astfel impostori fizici( sau aproape fizici) și care acționează la suprafața planetei folosind nume furate si diverse titluri și o masa imensa de Spirite Impostoare aflate în diferite planuri dimensionale care folosesc device-uri negative pentru a se prezenta drept Conștiința Christica. Însă cei avizați vor face întotdeauna diferența, pentru că niciodată Conștiința Christica nu este integrata cu semnalele AI, fiind în antiteza cu device-urile anorganice și cu transhumanismul indus prin aceste tehnologii.

Considerație finala

Prin reconstrucția Planului Astral agenda negativa primește o lovitura majora, având în vedere importanta manipulării energiei și conștiinței prin acest domeniu distorsionat de entitățile controloare. Planeta a intrat deja în perioada intensa a separării benzilor de frecventa și faptul ca tot mai multa omenire alege linia organica a ascensiunii constituie un suport în acțiunile forțelor pozitive. Chiar daca agenda negativa și-a intensificat represaliile agresive, ea nu poate împiedica reîntoarcerea Conștiinței lui Christos, cu atât mai mult cu cât omenirea nu mai suporta narațiunile înșelătoare, generatoare de teama și traume. Pas cu pas, ea va face diferența intre cronologia ascensiunii ce o va conduce către o lume a iubirii, a respectului pentru Legile Naturale și cronologia fricii, a frecventei joase ce nu-i poate asigura libertatea conștiinței. Programele de control Stăpân-Sclav devin in acest fel irelevante pentru indivizii umani ce-și doresc și își recapătă propria suveranitate și conștiința propriei identități spirituale, iar asta devine singura opțiune pentru ca umanitatea să existe ca parte din inteligenta cosmica superioara.

Surse:

https://ascensionglossary.com/index.php/False_Ascension_Matrix

https://ascensionglossary.com/index.php/Astral_Reconstruction

https://ascensionglossary.com/index.php/Horseman_Pulsing

https://ascensionglossary.com/index.php/False_Umbilicus

https://ascensionglossary.com/index.php/Comfort_Implant

Foto: Pixabay

Lasă un comentariu