Mutația Checkerboard și dizolvarea implanturilor de crucificare

Pe măsură ce corpul planetar înaintează în procesul Ascensional trecând spre niveluri superioare, agenda negativa creste în intensitate presiunea asupra accesului la frecventele superioare încercând să contracareze și să blocheze acest proces cât se poate de mult, printr-o gama diversificata de atacuri electromagnetice. Forțele pozitive implicate menționează sau descoperă tehnologii negative bazate pe sunet combinate cu AI, folosite pentru a menține spectre scăzute de frecvente si pentru a creste constant densificarea și polarizarea în câmpurile planetare. Densificarea sporita în planul material 3D este necesara pentru menținerea mutației Checkerboard și a rețelelor de inversare susținute de aceasta și care sunt împânzite pe întreaga planeta. Mutația Checkerboard este mișcare/răspuns generata de device- urile negative la schimbările ce au ca scop refacerea arhitecturii pozitive planetare și se manifesta prin amplificarea curenților de inversare rulat prin rețelele planetare pentru a menține frecventele bi-unda ce permit creșterea polarității în energiile Conștiinței Colective.

Acest lucru se opune tendinței de schimbare la frecventele tri- unda corespunzatoare Conștiinței organice și menține divizarea de gen în corpul de lumina uman. În același timp, sunt menținute active și rețelele de inversare care păstrează ADN-ul uman deconectat și asigura un suport pentru controlul agendei negative asupra liniilor temporale.

De regula, linia temporala (timeline-ul) este secvență liniara. În densitatea 3D perspectiva asupra timpului este însă greu de perceput datorita limitărilor date de mintea umana, de aceea este mai ușor de imaginat o liniaritate a cronologiilor care sunt controlate de secvențe de câmpuri orizontale.

Totuși este necesar la nivel de individ, să trecem prin seria de linii temporale ale fiecărei octave dimensionale pentru a ne recâștigă identitatea, pentru a schimba o realitate învechită sau falsa cu una de frecventa crescuta pentru a avea o creștere spirituala, iar acest lucru nu se poate face decât prin înlăturarea problemelor trecute ce mențin realitatea curenta. În caz contrar, vor fi repetate aceleași tipare până când lecția spirituala vă fi învățată. Spiritul va rezolva problema sau trauma înregistrată în amintirile conștiinței sale iar evenimentul va fi eliminat. Din acest moment se poate vorbi despre trecerea pe o alta cronologie sau o noua direcție de călătorie pentru conștiință. O cronologie poate fi depășită sau chiar “suprascrisa “folosind anumite tehnici. Una dintre aceste tehnici se numește TOS( Timeline Override Sequence) și este un proces rapid al unei secvențe de anulare a timeline-ului și implica o observare a experienței prin atingerea stării de Observator Neutru, sintetizarea polaritatilor prin acordarea de iubire acestora în mod egal, o unificare interioara prin aplicarea iertării și acceptării, eliberarea memoriei de sclavia mentala și în final, prin întruchiparea unificării la nivel celular, restaurarea păcii și a echilibrului.

În situația actuala, ceea ce aduce un grad de dificultate sporit deplasării spre cronologia Ascensiunii individuale și planetare este tocmai aceasta trecere sau “slalom”printre aceste device-uri /tehnologii negative, câmpuri de timp anorganice( linii de timp cu inserții holografice și holograme anorganice menite programării și sclaviei conștiinței, a menținerii Ego-ului activ și a controlului mental continuu). Toate acestea sunt obstacole pentru cei implicați pe calea Ascensiunii, însă ele sunt eliminate împreună cu programarea non-umana imprimata în conștiință indivizilor. Astfel, eliminarea efectelor produse de Mutația Checkerboard este cu atât mai necesara cu cât suntem într-un proces de revendicare a identităților monadice superioare, de recuperare a ADN-ului latent și a codurilor de timp genetice conținute în instrucțiunile celulare.

O rețea de inversare este un sistem geometric bi-unda plasat sub o anumită configurație suprapusa peste rețelele naturale ley sau sistemul de meridiane energetice planetare în scopul creerii unui camp sau a unei mișcări într-un camp pentru a colecta energia vieții și a o trimite în afara planetei. Imaginea acestui sistem geometric ce face parte din arhitectura negativa, este imprimata în “creierul planetei” si este un model anti-viață sau anti-Hristos.

Un exemplu de sistem geometric intens aplicat ca rețea de inversare este simbolul geometric Vesica Pisces( Rețeaua VP). În cadrul unei rețele de inversare, forța vitala este deconectata de la a fi captata de ființele umane și este colectata și trimisa anumitor grupuri negative de la suprafața planetei sau din afara. În schimb, indivizilor umani le este livrata forță neagra și miasma planetara pentru menținerea lor pe banzi de frecventa scăzută și implicit, cronologii corespunzătoare. Un alt exemplu de rețea de inversare este Anubian Black Heart care captează deasemenea forța vitala și o direcționează către alte destinații, producând în schimb holograme distorsionate, forme negative, spatii fantoma sau spatii moarte.

Un alt scop al rețelelor Anubian Black Heart este să mențină compresia moleculara necesara funcționarii implanturilor non umane și sistemelor AI în matricea planetara. Prin acțiunea sa aceasta rețea toxifica planeta și Conștiința Colectiva ajutând la consolidarea controlorilor de putere sau crearea și promovarea arhetipurilor Victim -Victimizer. Anubian Black Heart mai stimulează și violenta religioasa sau o mare parte din acțiunile militare ce au ca scop crimele împotriva umanității sau pentru putere și control. Caracteristic acestui tip de rețea este producerea în corpul uman a unor modificări de structura energetica ce va împinge, datorita inversărilor către un model de minte neagra de orientare STS ce va genera o schimbare negativa de conștiință cu efect asupra chakrei inimii. Aceasta va suferi o “implozie” ce va genera un gol negru, lipsit de lumina interioara.

Aceasta scurta analiza asupra aspectului rețelelor de inversare ne releva importanta lor pentru agenda negativa și de aici înverșunarea acestor creaturi anti-viață de lansa răspunsuri energetice proporționale la procesul de destructurare a sistemelor parazite de colectare a energiei umane. Mutația Checkerboard este însă doar un aspect al conflictului care creste în intensitate în aceasta perioada. Direcționarea eforturilor agendei negative de a abate atenția și implicarea umanității de la calea Ascensiunii și păstrarea acesteia pe o linie a divizării și a unei Culturi a Morții dominanta, este evidenta cu atât mai mult cu cât sunt dezvăluite straturi ale mind controlului și tehnologiile folosite în acest scop. De aceea putem afirma că rolul implanturilor de crucificare a fost /este încă foarte important în menținerea indivizilor umani pe o banda de frecventa scăzută, în condițiile unei deconectări de la Conștiința lui Christos. Invazia planetei noastre în trecut de către entitățile căzute a făcut ca omenirea să nu mai poată crea și evolua conform Planului original al Creației intenționate. Având memoria ștearsă, ea a fost reciclata prin incarnare continua în Planul Astral, fară să știe de unde vine, în ce direcție va merge și în special, care este relația reala cu Dumnezeu.

Tot acest complex de evenimente a generat o realitate care nu este umana, ea este STRĂINĂ de adevărata natura a umanității. În aceste condiții, unei omeniri adormite I se pot aplica o gama diversa de arhetipuri și tehnologii pentru a o menține pe o cronologie în care traumele și abuzurile de toate tipurile proliferează. Implanturile de crucificare fac ca aceste traume să fie folosite în scopul sifonarii energiei umanității și ele sunt structuri plasate în chakra 7, în complexul ei, meridianele și întreaga parte stangă a corpului( partea feminina). Implanturile proiectează permanent inserții holografice în conștiința noastră, reprezentând imaginea unui Christos răstignit pe cruce pentru mântuirea noastră. Este un afront de mari proporții adus cu intenție rasei umane, având în vedere că fiecare dintre noi suntem în fapt Hristos, deci este imaginea unei ființe umane torturate și implantate. Un alt efect al acțiunii implanturilor de crucificare îl reprezintă”Rănile lui Christos” care sunt o alta inserție holografica ce rulează o infecție miasmatica karmica de sânge cu efect în corpurile umane și cel planetar, deasemenea implantat. Ca urmare acțiunii lor, au putut fi reciclate în mod repetat Sufletele din corpurile fizice legate karmic de aceste înregistrări de sânge distorsionate care sunt “Rănile lui Christos”.

Existenta pe aceasta planeta a unui sistem de credințe bazat pe “cruce/răstignire” și care la rândul sau provine din credințe non-umane negative, a provocat o situație dezastruoasa pentru Legea Cauzei și Efectului, cu consecinte dramatice pentru extinderea conștiinței ce implica eliberarea, suveranitatea și divinitatea pentru fiecare individ.

Considerație finala

Nici o trauma nu se vindeca ușor, așa cum nici o rana veche nu se închide rapid, însă umanitatea va găsi resurse pentru ca, în paralel cu efortul energetic depus de forțele pozitive pentru destructurarea matricii negative și a construcțiilor ei anti-viață, să se refacă treptat. În plan fizic putem observa creșterea agresiunilor venite din partea agendei negative, ca răspuns încrâncenat la fenomenul de trezire accentuata și în masa a populației planetare. Dezvăluirea nivelului de control, făcută pas cu pas, aduce o creștere exponențială a reacției populației manifestata prin acțiuni de opunere la tot ceea ce vine ca mijloc de constrângere, pentru că suntem în faza extrem de încordată a acestui război psiho-spiritual. Frustrarea acestor controlori-paraziti rezulta din faptul că acum, tot mai mult, indivizii umani au devenit conștienți de direcția din care vine răul, iar aceasta conștientizare devine un trigger pentru declanșarea unui mare salt în conștiință. Foarte multe aspecte ale funcționarii acestui sistem construit să aibă o orientare anti-Christos sunt acum văzute în imaginea lor reala, iar acest lucru îi va ajuta și îi va determina pe foarte mulți oameni să-și înceapă propria deprogramare. În condițiile căderii sistematice a arhitecturii energetice negative, rolul rețelelor de inversare va fi tot mai mult diminuat până la dispariția lor, în paralel cu alte device-uri exotice care au modelat și distorsionat percepția noastră asupra realității. Acel timp când umanității i-a fost deturnata orientarea și direcția de evoluție a trecut deja, iar linia Ascensiunii devine tot mai acceptata ca fiind cea naturala. Prin efortul forțelor pozitive și cu aportul energetic în creștere al populatiei trezite, o mare parte din cronologiile individuale vor fi “suprascrise”, pentru că foarte mulți vor înțelege că singura opțiune organica este reîntoarcerea la conexiunea cu nivelurile superioare ale Conștiinței Cosmice.

Surse:

https://ascensionglossary.com/index.php/Checkerboard_Mutation

https://ascensionglossary.com/index.php/Anubian_Black_Heart

https://ascensionglossary.com/index.php/Timeline_Override

https://ascensionglossary.com/index.php/Crucifixion_Implants

https://ascensionglossary.com/index.php/Reversal_Networks

Foto: Pixabay

Lasă un comentariu