Citirea câmpurilor energetice și semnalele ADN

Domeniul multidimensionalității pe cât de vast, pe atât de fascinant conține indicii referitoare la existenta unui limbaj al luminii, sunetului și simbolurilor si cu ajutorul căruia se face comunicarea interdimensionala intre orice tip de entitate și structura energetica ce exista deasupra oricarei dimensiuni și dincolo de timp.

Este un mod prin care comunicarea multidimensionala este transmisa și schimbata, prin straturile de câmpuri energetice către entități interdimensionale sau atunci când trebuie citite informații inteligente conținute în diferite timeline-uri. Toate entitățile interdimensionale, indiferent de caracterul lor, benevolent, ostil sau neutru, folosesc aceeasi forma de comunicare multidimensionala, limbajul luminii și al sunetului. La nivel terestru, mulți dintre cei treziți își activează abilitați înnăscute pentru a citi și comunica în limbajul multidimensional și o parte dintre aceștia devin tinta controlorilor sistemului sau a celor încă netreziti și agresivi fiind etichetați ca “bonavi mintali”cărora trebuie să li se administreze produse farmaceutice care în fapt au rolul de a le dezactiva comutatoarele genetice ce permit funcția naturala a ADN-ului de a citi și simți energiile din mediu.

Empatii intuitivi au deja preincarcat acest set de abilitați senzoriale superioare pentru că ei au păstrat mai mulți receptori și transmițători de energie în Corpul lor de Lumina, lucru care le permite să simtă și să citească mai ușor sortimentele de energie. Deasemenea, millennials și copii mai mici care încă nu au trecut prin pubertate, își păstrează abilitățile empatice până încep să fie supra-vaccinați sau îndoctrinați în sistemul educațional sau în diferite medii de activitate ( copiii telepat/empatici au fost folosiți în Black Projects de aproximativ 80 de ani, ca intuitivi psihici în scopul de a aduna informații pentru realizarea altor serii de proiecte secrete). Este deci explicabil efortul controlorilor de ascunde aceste abilitați care apar în mod natural la ființele umane în cadrul aceea ce este denumita HSP( percepția superioara senzoriala), pe care am descris-o în alt articol.

Prin tactici de Gaslighting combinate cu frica indusa, publicul a fost spălat la creier spre a-și nega experiențele proprii de conștiință și pe ale altora in acelasi timp. Narațiunea 3D a clasificat aceste experiențe în categoria “subiectelor neaprobate”, folosita ca motivație de rulare a programelor Mind Slides aplicate grupurilor de comunicare și nu numai. Mintea umanității a fost controlata și proiectata social de la intruziunea agendei negative în scopul de a delega puterea sa unei autorități externe de control care a înlăturat cu intenție cunoasterea anatomiei multidimensionale, impunând o ascultare oarba și deturnând aceste abilitați naturale, văzute ca un pericol la adresa sistemului. Prin trezirea corpurilor spirituale, aceste abilitați de a citi câmpurile energetice sunt disponibile, iar dezvoltarea lor trece prin cultivarea punctului observator și direcționarea focalizării prin corpurile mentale superioare corespunzătoare matricilor mentale cuprinse în corpurile spirituale.

Când o persoana intenționează să-și dezvolte conștiința și corpurile superioare, împreună cu semnătura unica a ADN-ului, este posibil să experimenteze activități de transport a conștiinței ce include vizualizarea și detecția de la distanta a unor fenomene energetice care coexista în diferite straturi ale câmpurilor energetice. Pot fi entități umane sau non-umane, device-uri, implanturi, arhitectura energetica și chiar realități întregi organice sau artificiale. Prin urmare exista un potențial nelimitat de a simți și explora în câmpurile dimensional-energetice. Condiția este însă cea de a avea o minte puternica, stabila, neînfricată și bine ancorata în spiritul adevărului, pentru a rezista presiunii imense a cunoașterii acestui adevăr. În caz contrar, poate apare situația unui control din partea a ceea ce inspira teama. Un individ trezit va da dovada de intenție, îndemanare și acuratețe în activarea capacității de a citi câmpurile energetice, o dedicare deplina către STO( serviciul către ceilalți), concentrare și disciplina pentru a transcede disfuncțiile Ego-ului negativ. Pe măsură ce sesizează energia câmpurilor, își va recastiga discernământul și va identifica proiecțiile artificiale ale hologramelor mentale, separandu-le de comunicarea autentica cu Codul Creator organic. Un timp, informația va fi filtrata la nivelul conștiinței individului, dar apoi va deveni mai curata și sănătoasă spiritual.

Este evident faptul că speciei umane I s-a refuzat intenționat cunoașterea mecanicii comunicării multidimensionale, a limbajului luminii și sunetului, în timp ce alte entități extradimensionale folosesc aceste mijloace, la niveluri înalte. De aceea, trezirea în rândul multor grupuri poate releva dezavantajul pe care acestea le au în explorarea limbajului prin comunicare multidimensionala, în înțelegerea energiei inteligentei care exista în toate lucrurile și care este adevărata natura a realității. Pentru că marea majoritate nu poseda cunostiinte în aceasta direcție, entitățile întunecate pot manipula și controla percepția foarte ușor. Ele vor interfera cu dezvoltarea conștiinței individuale și de grup prin provocarea de dereglări ale funcțiilor corpului de lumina, prin utilizarea unor tehnologii electromagnetice sau implanturi corporale mentale. O mare parte dintre aceste tehnologii folosește programe cu coduri simbol direcționate către subconștientul uman în scopul dezactivării comutatoarelor genetice ce pot activa în mod natural comunicarea multidimensionala și HSP. Sunt cazuri în care oameni treziți au fost de acord cu entitățile controller( în special rase Zeta sau în general cei ce folosesc tehnologii Grey), primind îmbunătățiri în schimbul monitorizării și acceptării de a fi subiecte de experiment.

În general, agenda negativa folosește codurile de simbol pentru monitorizare și manipularea subconștientului. După cum menționam mai devreme, entitățile non umane negative pot folosi folosi citirea câmpurilor de energie și pot transmite inteligenta artificiala și nanotehnologie folosind deasemenea aceste coduri prin care sunt comunicate cantități mari de informație în timp și spatiu dimensional, prin portaluri de acces către și dinspre Phantom Matrix. Informațiile sunt codificate, pentru a ocoli mintea conștienta și transmise direct prin intermediul comunicării celulare a corpului fizic și odată primite înapoi răspunsurile, acestea pot determina celulele corpului să facă ajustări în structura lor, cu impact în biologie și asupra conștiinței. Astfel agenda negativa trimite în mod direct codurile simbol către subconștientul și conștientul Starseeds și Indigo care se trezesc pentru a le interfera perceptiile și pentru a insera holograme mentale în scopul mind controlului sau pentru a crea confuzie. Acest lucru se face prin manipularea receptorilor de energie care captează aceste coduri și le proiectează în corpul mental pentru a fi percepute drept realitate sau informații despre un eveniment. Hologramele mentale sunt percepute de persoana vizata în trei straturi de posibilitate ale hologramei pământului: interioare, intermediare și exterioare ale acestei holograme. Straturile interioare sunt secțiunile câmpului realității constituit din energie cuantica pura, cele intermediare reprezintă straturile care nu s-au manifestat și care vor manifesta forme, iar straturile exterioare reprezintă lumea fizica externa. Toate aceste zone pot deveni tinta inserțiilor holografice artificiale trimise de entitățile negative. De aceea, indivizii umani care se trezesc vor trebui să conștientizeze potențiala manipulare a imaginilor mentale și să puna la îndoială după caz integritatea și acuaratetea percepțiilor nesigure.

Entitățile negative pot folosi inteligenta artificiala pentru a clona, replica și imita biologia umana și anatomia sufletului uman în zone artificial create spre a putea controla limbajul luminii și sunetului în scopul interferării conștientizării percepțiilor. Ei pot clona deasemenea semnalele ADN-ului cu ajutorul unei tehnologii electromagnetice potrivite. Să vedem ce se întâmplă în aceasta situație.

Pentru început trebuie să știm că secvențele de ADN emit unde electromagnetice de joasa frecventa( EM) ce alcătuiesc semnale care organizează nucleotidele sau aranjează tiparul de “materie prima” a ADN-ului. Semnalele ADN comunica intre ele și pot provoca mutații genetice, atunci când primesc transmisii de date care evoluează în noi modele de ADN. De exemplu, globulele roșii umane conțin ADN care emite semnale. De aceea este motivul principal pentru care nu trebuie să se injecteze alte materiale ADN direct în fluxul sanguin. Când ADN-ul altei specii este injectat in fluxul sanguin, el va interfera cu capacitatea ADN-ului uman de a recunoaște semnalele altui ADN uman, blocând comunicarea cu membrii aceleiași specii. Toate organismele vii interacționează și se interconectează cu undele elctromagnetice iar toți locuitorii Pământului au ADN originar pământean, care rezonează cu undele de joasa frecventa emise de Rezonanta Schumann. Aceasta rezonanta este un set de vârfuri de spectru în zona de frecventa extrem de joasa( ELF) a câmpului electromagnetic( Vedem de ceva vreme evolutia Rezonantei Schumann, care în urma interacțiunii cu energiile venite din exterior atinge valori uriașe, frecventa cu care eram obișnuiți până acum de 7, 83 Hz fiind lasata în urma cu mult). Deci în permanenta exista o relație intre frecventele emise de câmpul planetar și frecventele ADN, iar Rezonanta Schumann ne arata aceasta relație

Pentru ca un locuitor al Pământului să părăsească semnalele ADN planetare pentru perioade lungi de timp, cum este în cazul astronauților sau a celor din cadrul SSP, este nevoie de o ajustare stricta a acestei perioade, deoarece corpul fizic nu poate suporta expuneri lungi în spatiu sau pe alte planete, fară a fi deteriorata integritatea celulara. Este foarte important acest detaliu pentru că întreruperea sau interferarea semnalelor ADN pentru perioade lungi poate accelera unele boli, miasme sau distorsiunile în biologia umana și în câmpul auric. Este motivul pentru care a fost impusa necesitatea( cel puțin în cadrul SSP) “xeroxării”corpurilor sau a clonării precum și necesitatea reparării continue a daunelor fizice și celulare. Este o problema majora, căci ființele umane nu pot trai pe alte planete fară aceste activări forțate ale ADN-ului, el gasindu-se în prezent în forma sa nedezvoltata și latenta, care nu poate susține sănătatea echilibrata, funcționarea mentala coerenta și evoluția biologica pe alte corpuri planetare.

Aceasta problema afectează însă și entitățile care nu au originea terestra. O entitate care nu este născută pe Terra, nu are același model ADN planetar cu cel terestru, nici un model compatibil cu corpul uman, modelul sau fiind propriu speciei sale. ADN-ul acelei ființe va emite semnale diferite care nu sunt în rezonanta cu semnalele electromagnetice ale planetei noastre. Așa putem înțelege de ce corpul planetar a fost afectat de specii non umane în scopul producerii unei game de semnale artificiale pentru rasa umana. Din perspectiva acestor entități, blocarea semnalelor electromagnetice naturale care activează ADN-ul uman, este benefica pentru agenda lor de preluare și hibridizare. La fel și injectarea indivizilor umani cu alte materiale ADN, conținute în anumite vaccinuri, medicamente și alte substanțe chimice care ar putea bloca comunicațiile ADN și ascensiunea biologica legata de activarea ADN. Altfel spus, prin blocarea semnalelor ADN natural în cadrul aceleiași specii, pământenilor le-ar fi mai greu să facă schimburi de frecvente și mențină comunicarea inteligenta prin energie. Deasemenea, ar fi menținută în mod eficient ștergerea memoriei conștiinței colective și distrugerea limbajului luminii, toate acestea prin amestecarea semnalelor personale ADN. Un semnal ADN personal care nu este în perfecta aliniere cu fazele armonice ale corpului planetar, va împiedica persoana să acceseze informații istorice precise( memoria speciilor) înregistrate în “seturile de instrucțiuni” ale pământului. Un alt efect major este dificultatea extrema de a recunoaște un alt membru al aceleiași specii, deoarece sunt confundate semnalele ADN și comunicările. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, în prezent în legătură cu recunosterea revenirii semnalului ADN al Conștiinței Christice sau recunoașterea modelului ADN Cristal în corpul planetar.

Semnalele ADN, pentru a putea fi transmise au nevoie de apa ca mediu de propagare. Apa având memorie, va pastra amprentele ADN și efectele conștiinței. Conținutul ridicat de apa și electroliții din corpul uman acționează ca un corp de memorie, un conductor pentru toți curenții electrici și pentru frecventele ELF. Aceasta capacitate a corpului de a transmite semnalele ADN în condiții bune de propagare datorita apei, permite Conștiinței să comunice cu corpul prin multe frecvente. Informația unei catene de ADN este transmisa prin apa, ca semnale electromagnetice oscilante. Secvențele de ADN însă pot fi capturate prin semnalul lor, căci un semnal electromagnetic înregistrează porțiuni sau fragmente din întregul ADN. Totodată acest semnal acționează ca o cheie de decriptare a modelului de ADN și permite replicarea acestuia în anumite situații. Acest lucru este o vulnerabilitate care a fost speculata de agenda negativa, permitandu-i acesteia să experimenteze clonarea, transferul sufletului, combinarea ADN-ului uman cu cel al animalelor și chiar crearea unei categorii de Supersoldiers. Însă cumva aceasta vulnerabilitate se întoarce împotriva creațiilor controlorilor. Ceea ce știința încă nu știe sau refuza să ia în considerație este că fară semnalul unic al Sufletului, care este cheia codificata a comunicării cu ADN -ul planetar, corpurile artificiale create prin ADN uman replicat, vor suferi daune biologice și neurologice. Este ceea ce se observa la dronele biologice sau entitățile ET create pentru a fi sclavi. Aceste corpuri vor fi afectate de moarte celulara rapida, boli, disfuncții și disponibilitatea de a fi foarte ușor posedate de spirite inferioare sau entități extradimensionale. Niciodată un material biologic inert nu va avea viață, căci forța vieții nu poate fi simulata de inteligenta artificiala pentru a anima un lucru. De aceea, prin clonare va rezulta o biologie inferioara ce nu poate evolua, ascensiona sau capăta energia conștiinței, pentru că întotdeauna va fi o structura entropica, ce poate fi parazitata.

Considerație finala

Presiunea energiilor acestei perioade, chiar daca este dificil suportata de marea majoritate a umanității, arata amplitudinea intensei reconfigurări a matricii și complexul de proceduri aplicate componentelor ADN din corpul indivizilor umani. Suntem în plin proces de restabilire și îmbunatățire a abilitaților specifice percepției senzoriale superioare, extrem de necesara pentru construirea unui mod de existenta bazat pe accesul la inteligenta cosmica. Sistemele de comunicare multidimensionale bazate pe limbajul luminii și sunetului sunt de natura să schimbe permanent nivelul de interconectare cu ceea ce ne înconjoară, iar deprinderea de a le folosi uzual începe să fie învățată natural. Oricare ar fi gama artificiilor tehnologice folosite de agenda negativa pentru a interfera sau împiedica semnalele ADN, este vizibil cum acest ansamblu devine tot mai mult de domeniul trecutului, el pierzandu-și eficienta în fata valurilor de energii care au rolul de a ne restabili legătura cu conștiința organica a lui Dumnezeu.

Surse:

https://ascensionglossary.com/index.php/Reading_Energy_Fields

https://ascensionglossary.com/index.php/Secret_Space_Programs

https://ascensionglossary.com/index.php/NAA_%E2%80%98Read_the_Field%E2%80%99_to_Control_Language

https://ascensionglossary.com/index.php/DNA_Signals

Foto: Pixabay

Lasă un comentariu