Serviciul către ceilalți și decuplarea de Matrix

O cronologie organică va avea întotdeauna ca reper respectarea Legii lui Unu, care este o Știință Sacră a mecanicii conștiinței Christice.

Legea lui Unu( ea va fi analizată separat într-un alt articol) constituie setul de legi spirituale ce guvernează evoluția conștiinței umane în fiecare dimensiune. În ansamblu, sunt cuprinse practici care trebuie urmate de o comunitate de suflete aflate în evoluție. La un anume nivel de conștientizare, acest ansamblu vă fi adoptat și acceptat ca regula de viață, însă mă voi referi la una din practici, Serviciul către ceilalți(STO). Este posibil ca în perioada care va veni, această practică să fie adoptată ca regulă esențială de atitudine și răspuns față de ceea ce înseamnă tranziția actuală. Să vedem ce presupune adoptarea acestei practici.

Având în vedere că este un component al Legii lui Unu, va fi evident că acțiunile unui individ influențează pe ceilalți, pozitiv sau negativ, astfel că sunt incluse unele principii de care vor ține cont indivizii unei comunități:

-este percepută dragostea prezentă în toate, se oferă dragoste necondiționată celorlalți.

-sunt dedicați creșterii conștiinței lor spirituale și ajută și pe ceilalți în dezvoltarea lor.

-sunt dedicați transformării Eului negativ prin dezvoltarea comportamentului de tip GSF(Dumnezeu, Suveran, Liber)

-se împart informații și cunostiinte cu ceilalți ca Sursă deschisă în cooperare unificată.

-nu sunt interesați de satisfacerea nevoilor materialiste ale ego-ului.

-recunosc că fiecare persoană este o ființă spirituală pe propria cale de creștere și dezvoltare.

-se angajează să experimenteze o realitate pozitivă comună a umanismului cu alții de pe această planetă.

Practica STO (service to others) este funcțională doar în condițiile în care cel cauza este dincolo de iubirea de sine, deja experimentată și acceptată. Nu va conține în niciun caz modele consumative de tip victimă-victimizator, parazitism sau vampirism emoțional. Deasemenea nu vor fi aspecte ale ego-ului de genul a fi îndreptățit, a avea așteptări sau atașamente. Va fi însă iubire necondiționată ceea ce va permite un schimb de energie între cei implicați, extrem de folositor. Ea va extinde creșterea conștiinței și o va amplifica într-un mod deosebit. Cu cât câmpul conștiinței este amplificat, cu atât va fi o abundență în viața celor care sunt implicați în STO. Aceasta se va manifesta prin bucurie, armonie, realizări și diverse daruri. Este natural ca dedicând mai mult serviciu planului lui Dumnezeu, să fie creat mai mult sprijin în evoluția celor implicați.

Practica STO aduce în viața celui dedicat o vibrație cât mai înalta și o alta înțelegere a priorităților. Însă cei care sunt încă copleșiți de existența dureroasă în dualitatea 3D, ce pot face pentru a iniția acest proces ce le va schimba radical viața și percepția? Va fi nevoie să ajungem la un moment de decizie după care știm că nu va mai fi o întoarcere la aceeași mentalitate. Nu putem să ignorăm aspectele minunate și frumoase ale vieții, să renunțam la a trăi din plin după principii sănătoase și care ne pot schimba în bine, pe noi și pe ceilalți. Cu atât mai mult, ajungerea în momentul decizional ne relevă existența programării la care am fost supuși. Pentru a merge mai departe, vom urma niște pași utili în dorința de a ne deprograma de bula existențială în care am trăit.

1. Eliminarea programării religioase

Vom caută singuri legătura cu Dumnezeu din propria dorință interioară și fară a mai urma orbește un set de reguli impuse. Conectarea prin inimă ne este suficientă și atotcuprinzătoare. În plus, vom avea avea doar de învățat din căutarea personală a adevărului.

2. Nu vom mai ceda puterea personală

Încă din copilăria noastră am fost programați să permitem unui grup mic să decidă în locul nostru și noi să facem doar ce spune autoritatea. Am fost determinați să ne îndoim de posibilitățile noastre, încrederea în noi înșine scăzând dramatic. Este timpul să nu mai lăsăm această categorie mincinoasă de mignoni să ne insele cu scopul ascuns de a-și satisface propriile interese. Este timpul să ne asumam responsabilitatea pentru a ne creea o realitate așa cum dorim.

3. Schimbarea sistemului economic actual

Acest sistem care rulează încă este toxic, anti-viață, colector de energie umană și generator de divizare. El va fi permanent o piedică în calea evoluției omenirii, aceasta stagnând într-o sclavizare continuă și o degradare accelerată a mediului. Va trebui găsită o varianta umană, adaptată evoluției pozitive.

4. Detașarea de materialism

Societatea actuală ne programează să credem că obținerea banilor este  scopul suprem în existenta noastră. Pentru asta este consumată o cantitate imensă din energia personală, energie care este captată de sistemele matricii specializate în așa ceva. În final constatăm că suntem tot mai mari cheltuitori și mai consumatori, cumpărând lucruri sau servicii care nu ne îmbunătățesc viața ci ne sporesc starea de nefericire sau neîmplinire. Se ajunge la un moment când realizam că putem investi aceeași energie într-o evoluție spirituala, ceea ce va îmbunătăți viața noastră și a celor din jur.

5. Atenție la alimentație

Trebuie făcut schimbări în modul de alimentație. Vor fi alese alimente cât mai naturale, bogate în nutrienți care dau o vibrație ridicată. Făcând acest lucru mentalul, ca și restul aspectelor corpului, se va îmbunătăți, lucru ce se va resimți în viața personala și a celor din jur.

6. Alegem surse de informare cu înțelepciune

Informația este o energie cu putere transformatoare, iar controlorii stiu acest lucru. Mediul informațional este manipulat intens, minciuni sunt livrate oamenilor pentru dirijarea gândirii colective. Trebuie să alegem sursele de informare cu inima, nu cu mintea pentru că cea din urma poate ușor fi deturnata prin înșelătoria arhonica. Aceste surse vor fi mai multe, dar selecția lor ne aparține. În același timp ne dezvoltăm și gândirea critică.

7. Citim cărți care ne deschid ochii și ne împuternicesc

Vom citi cărți care ne dezvolta personalitatea și ne ajung la inima. Multe din cărți ne dau indicații despre cum am putea construi o realitate mai frumoasa, o lume mai buna.

8. Renunțarea la mentalitatea de turmă

Societatea actuală încearcă să ne determine a ne conforma cu tot ce vine din direcția ei, suprimandu-ne în același timp individualitatea. Ne vom îndepărta de asta, ascultând vocea interioară și creindu-ne propriul drum în viață.

9. Redevenim creativi

Chiar daca ne-am născut cu toții creativi, ni s-a suprimat acest lucru. Ne vom regăsi puterea de manifestare, adoptând modul de gândi “ în afara cutiei “. Putem descoperi cu acest prilej noi moduri de viață.

10. Dezvoltarea atenției

E nevoie să învățam să trăim în prezent, căci prin asta ne putem elibera de condiționarea indusă. A trai în prezent, fiind atent la tot ce se întâmplă în jur, ajută la ruperea dependenței de trecut. Meditația este o cale bună de a obține acest lucru.

Concluzie finală

Suntem parte dintr-un uriaș proces aflat în plina desfășurare. Planeta este pe o cronologie ascensională și odată cu ea și noi. Chiar daca este un fenomen general, ascensiunea este și personală. Ea are implicații intime pentru fiecare în parte. A trai în bunătate și în serviciu pentru ceilalți este deja o regula ce sta deasupra noastră. Trebuie să trăim în onoare și altruism, să ne facem timp pentru vindecarea personală, iar prin ceea ce devenim, și a celorlalți. Pe măsură ce conștiința noastră se extinde putem transmite din bunătatea noastră celor din jur. Și să nu uitam niciodată că o secundă de răutate, sarcasm sau critică poate distruge un om pe viață, pe când o secundă de bunătate îl înalță și-l ajută să-și vadă măreția și să-și atingă sufletul. Întotdeauna în Lumina, Liberi , Suverani și fragmente de Dumnezeu!

Surse:

https://ascensionglossary.com/index.php/Service_to_Others

Lasă un comentariu