Modelele noi de gandire si pre-adamitii din Antarctica

E tot mai remarcat faptul ca schimbarile de constiinta la nivel mondial continua in acelasi timp cu cele social–politice. In dinamica energetica a acestei perioade, mutatiile tot mai vizibile ce se produc in diferitele niveluri ale societatii se reflecta in comportamentul, gandirea si directia de evolutie a oamenilor, ce  manifesta noi tendinte de progres.

Plecand de la individual si multiplicandu-se catre  general, fenomenul revolutiei interioare isi arata efectele pozitive atat pe termen scurt cat si cu bataie lunga. Miscarile si grupurile pozitive cresc  in influenta cat si in numarul de participanti. La fel se intampla si cu meditatiile organizate al caror efect benefic a fost demonstrat nu odata. Dorinta de cunoastere a propriilor posibilitati, a recunoasterii aspectului de fiinta multidimensionala, apare in constiinta si in intentiile a tot mai multor oameni.

Cu acest prilej, se sesizeaza o trecere  de la conceptele nefiresti, artificiale, promovate de sistemul de control ce mentine prin  bucla  existentiala  creata permanent, un climat bolnavicios, generator de frecventa de vibratie joasa,  functionand dupa axa problema – reactie – solutie, la o noua orientare  eliberatoare, spre o linie ascendenta, pozitiva, in care energiile inalte sunt asimilate, intr-un ritm individual, avand ca efect cresterea  calitatii interactiunii cu universul.

Prin upgradarea continua, facila,  a circuitului energetico –informational, fiecarei fiinte umane i  se da posibilitatea sa armonizeze relatia cu noua comunitate in dezvoltare, usurandu-se astfel  comunicarea si schimbul de idei la un nivel vizibil ridicat. Noua configuratie a circuitului energetic  are in vedere cateva directii diferite.

Astfel omul, receptor al energiei  inalte, cosmice, pe langa imbunatatirea sa, prin actiunile si gandurile sale, va emite o gama de frecvente pozitive catre societate, cu  care rezoneaza, ridicand in acest mod fondul vibrational. Alta directie este orientata catre mediul fizic, catre ecosisteme, zona planetara,  de  a carei functionalitate ca sustinatoare a vietii, este din ce in ce mai responsabil.

Considerarea planetei ca  fiinta constienta,  nu mai poate fi pusa la indoiala, obligand la o atitudine schimbata  fata de rolul nostru  in aceasta imagine. O a treia directie merge catre zona dimensiunilor inalte, concretizand efortul ascensional, iar prin intensitatea implicarii este creat  acel feedback pozitiv,  stimulator pentru dorinta de imbunatatire permanenta.

Toate aceste transformari au ca efect aproape imediat structurarea unor noi modele de gandire ( ce ulterior devin conditie sine qua non a evolutiei individuale  ). Cum altfel pot fi acceptate  cunostiinte, informatii, perspective ce apar , daca nu prin remodelarea gandirii, a eliminarii progresive si accentuate a intensei programari generatoare de blocaje conceptuale si existentiale?

Noile comunitati  vor avea membri cu o tot mai mare deschidere a constiintei, ce isi doresc sa evolueze permanent  si dorinta lor generoasa este ca tot mai multi dintre cei la aflati la inceputul trezirii, sa afle, sa asimilizeze si sa se lase transformati de catre  informatiile si ideile novatoare ce vor abunda in toate domeniile.  Lucrurile acestea deja se intampla,  iar aspectul general este dat de aceasta rupere de Vechi si trecerea catre Nou.

Caracterul benefic al noilor modele de gandire se reflecta in  orientarea pozitiva a ideilor promovate, cum ar fi  respectul fata de semeni, mediu, planeta, acceptarea principiilor    cuantice  ale existentei, eliberarea de influenta etherica, afirmarea propriei suveranitati, etc.

Adoptarea acestui tip de gandire face ca  prin cresterea  frecventei de vibratie toate  trasaturile naturale, originare ale omului ca iubirea, compasiunea, iertarea, blandetea, increderea, optimismul, curajul,  recunostiinta sa fie raspandite in jur.

Noile tipuri de informatii ce apar si trebuie asimilate, cer un intelect imbunatatit, iar aceasta se face tot prin crestere vibrationala, caci prin reflectarea in plan mental  a  transformarilor  subtile  energetice, procesarea gandurilor este cu mult imbunatita, ceea ce duce la aparitia de noi perspective, folosirea discernamantului in mod firesc, consolidarea unui echilibru interior necesar oricarei forme de abordare a situatiilor aparute. Aceste lucruri sunt premisele aparitiei  modelelor  de gandire ce vor ajuta umanitatea sa evolueze. Fara construirea prin efort individual a acestor “unelte de lucru “, se va bate pasul pe loc  in acceptarea si folosirea  conceptelor ce vin in intampinare.

Seria  dezvaluirilor si informatiilor e de-abia la inceput insa viteza de aparitie si asimilare e incetinita de mai multi factori, dintre care doi ies in evidenta. Unul se refera la opozitia sistemului, ce-si  vede periclitata, compromisa, functionarea prin scoaterea in spatiul public a unor informatii “sensibile “cu urmari de necontrolat, socante, dar reformatoare la nivel de concepte si perspective privitoare la situatia reala a societatii umane, istoriei adevarate a planetei, existentei civilizatiilor extraterestre si a influentelor unora dintre ele asupra omenirii in trecut si astazi, existentei  civilizatiilor separatiste, a programelor secrete spatiale, a tehnologiiilor avansate si suprimate si multe altele.

Celalalt  factor consta tocmai in oponenta unei parti a populatiei terestre fata de acceptarea acestui gen de informatii, sub motivatia ca nu corespund cunostiintelor asimilate pana atunci. Pentru aceasta categorie, procesul de deprogramare este foarte dificil iar efortul personal in acest sens este extrem.

Recentele descoperiri arheologice din Antarctica referitoare la  existenta unei civilizatii pre-adamite  acum aproape 55 000 de ani,  de origine extraterestra si carei disparitie s-a  produs brusc, printr-un inghet  foarte rapid ( flash-frozen ), a permis  constatarea multor detalii si elemente (foarte bine conservate) legate de adevarata istorie terestra, despre acesti  locuitori dintr-o zona cu un climat complet diferit de cel din prezent, de tehnologia avansata detinuta  si altele.

Aceste lucruri nefiind facute publice prin main- stream media, nu au recunoastere oficiala, tocmai din motivele enuntate mai sus. Este doar un exemplu din imensa cantitate de informatii si fapte ce preseaza tot mai mult pentru a fi scoase la lumina. Ele vor veni  intr-un ritm  accelerat si relevarea  lor va deveni de neoprit. Ceea ce ne duce din nou la problema reactiei omului obisnuit, in fata acestei situatii, caci momentul dramatic al daramarii zidului ce sta in fata acceptarii, se apropie vertiginos.

Insa deasupra  tuturor acestor dileme exista o mare cantitate de incredere si speranta, caci oamenii au  capacitatea  de a-si redescoperi  natura luminoasa, iar ajutor va fi in acest sens. Asta le va permite sa iasa din noroiul joasei frecvente, intelegand si acceptand sensul ascendent al existentei, iar pentru fiecare, acel moment va inceputul  vietii adevaratei fiinte, suverane si libere.

( sursa foto : https://pixabay.com/ro/ozn-sci-fi-extraterestre-chase-2073634/ )

de Nicu Constantin

 

Lasă un comentariu